۱۳۹۲/۰۲/۲۱ - ۱۸:۴۹
روز پرترافیک فاطمی به سرانجام رسید+ عکس

جلیلی در دقیقه ۹۰ آمد/ ثبت‌نام همزمان هاشمی و مشایی در وقت اضافه

روز پرترافیک ستاد انتخابات وزارت کشور در حالی به پایان رسید که حضور همزمان هاشمی و مشایی در ساختمان وزارت کشور، پایان غیر منتظره‌ای را برای ۵ روز ماراتن نفس‌گیر رقم زد.

جلیلی در دقیقه ۹۰ آمد/ ثبت‌نام همزمان هاشمی و مشایی در وقت اضافه

به‌ گزارش سراج24، پنجمین روز فرایند ثبت‌نام از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ساعت 8 صبح امروز آغاز شد.

آن‌چنان که مصطفی محمدنجار و حسن‌علی نوری گفته‌اند، در روز اول 75 نفر، در روز دوم 67 نفر، در روز سوم 99 نفر و در روز چهارم 123 نفر داوطلب ورود به پاستور، به خیابان فاطمی رفتند تا در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کنند.

پنجمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری هم در حالی به پایان رسید که ثبت‌نام چهره‌های مشهور سیاسی روز پرترافیکی را برای ستاد انتخابات کشور رقم زد.

در آخرین روز ثبت‌نام، قالیباف، ولایتی، متکی، سعید جلیلی، داوود احمدی‌نژاد، ابوترابی‌فرد، جواد اطاعت، اصغرزاده،کاظمی، مظاهری، پزشکیان، مهمان‌پرست، شریعتمداری، جوانفکر، مشایی و اکبر هاشمی‌رفسنجانی با حضور در ساختمان فاطمی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کردند.

 

سعید جلیلی در انتخابات ریاست‌ جمهوری ثبت‌نام کرد

 

به گزارش سراج24">سراج24، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی با حضور در ساختمان وزارت کشور در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.
سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی که در مهرماه 1386، جایگزین علی لاریجانی شد.

 

ثبت‌نام همزمان مشایی و هاشمی رفسنجانی در آخرین دقایق ثبت‌نام انتخابات ریاست‌جمهوری اتفاق غیرمنتظره روز آخر بود.

 

 

 

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۶